Baluseni.

Comuna Baluseni - Botosani isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Comuna Baluseni - Botosani isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!
Comuna Baluseni - Botosani isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Baluseni - Botosani. Acum este randul tau sa decizi ce apare pe el. Oricine poate deveni Administrator al acestor pagini.

Trebuie doar sa ai acces la Internet, un pic de timp liber, sa fii prieten cu limba romana si sa iubesti locul in care traiesti. Restul te invatam noi.

Pentru ca primim in fiecare zi multe vesti de la oamenii din comuna Baluseni - Botosani, unele mai interesante si mai importante decat altele, avem nevoie de cineva care sa le vada primul, inainte de a le vedea intreaga comunitate.

Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei Baluseni - Botosani, cu care se va mandri intreaga localitate, drept pentru care trebuie sa fie cat mai bine intretinuta.

Administratorul valideaza articolele care apar, anunturile, evenimentele, materialele video sau fotografiile. Administratorul modereaza si discutiile de pe siteul comunei Baluseni, in scopul pastrarii unui mediu de dezbatere civilizat.

Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Baluseni - Botosani, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre BaluseniPagina in care spui si gasesti totul despre Baluseni

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Primaria Baluseni afaceri

Concesionarea imasurilor comunale din Botosani a atras DNA Patru primarii din judetul... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Baluseni - Botosani!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Baluseni - Botosani!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Baluseni - BotosaniIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Baluseni - Botosani

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
BaluseniIntra acum!

Poze din Baluseni

Trimite pe mail acum!
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Baluseni

Cred ca ar trebui putin mai multa implicare a primariei in dezvoltara unor ferme- firme conduse de tineri pe care primaria sa ii ajute cuconsiliere gratuita si informati nu doar un afis in fata primariei

 

NOKwoUnt

Tare imi place ca aveti grija altora dar nu va uittai in ograda voastra. Nu prea stiti ce inseamna bun simt si demnitate .De fapt, daca aveati nu faceati parte din asemenea guvernare